Basso

Skolegade 21 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 69 15 69 81 · info@bassoaarhus.dk

I Skolegade ligger den italienske restaurant, Basso. Hvis du er til det italienske køkken, så skal du prøve Basso. Maden er inspireret af Italien, både det klassiske og moderne italienske køkken. Køkkenet har fokus på bæredygtighed, og hvad der giver mening at importere fra Italien, og hvad der ikke gør.

Maden

Kokkene hos Basso tager det bedste fra Italien og finpudser det med danske lokale råvarer, hvorefter vi gæster får de bedste smagsoplevelser. Alt er hjemmelavet.

Social Dining kan du få hos Basso. Men ikke kun. Der er både delemad, og a la carte. Delemaden er nem og ligetil. Retterne er generelt enkle og visuelt flot anrettet.

Menuerne og a la carte skifter fra måned til måned eller fra dag til dag. Det er sæsonafhængigt. Men der er faste a la carte retter på menukortet hele året. Det er bl.a. oksetatar, frisk bøffelmozzarella, risotto, “Arrabiata” pasta og tiramisu.

Prisniveau

Basso holder et prisniveau, hvor alle kan være med. Her er noget for enhver pengepung. Den store menu, som er trækplasteret, koster hhv. 398 kr. og 498 kr. pr. person for 10 eller 13 italiensk inspirerede retter . Prisen for en enkelt ret starter ved 68 kroner. Vinkortet hos Basso er udpræget italiensk. Priserne er sympatiske.

Stemningen

Basso ligger ved siden af Aarhus Teater. Her er ro, mens det pulveriserende byliv flyver afsted uden for døren. Den unge betjening er passioneret og serviceminded. Indretningen er moderne, og du sidder rigtig godt i stolene hos Basso.