Brasserie Belli

Frederiksgade 54 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 86 12 07 60 · belli@belli.dk

På Frederiksgade ligger det franske Brasserie Belli. Der har den ligget siden 1994. Trine Belli, der har rødder tilbage til et gammelt cirkus, driver restauranten sammen med sin mand. På restauranten føler man sig velkommen og godt tilpas, og der er altid mange gæster.

Maden

Smag er et af nøgleordene på Brasserie Belli. Franske retter som boeuf bourguignon, plat du jour, tatar, steak frites, muslinger, tarte tatin og creme brûlée er altid på menukortet. Det er velsmagende og godt tilberedt mad lavet af gode kvalitetsråvarer fra lokale leverandører.

Frokostretterne består af kolde og varme retter samt en Belli classic. Brunch er også på kortet. Til aften er der altid en 3-retters menu samt et godt udvalg a la carte.

Prisniveau

Brasserie Belli har det princip, at gæsten skal have ordentligt og hjemmelavet mad til en pris, som ikke ruinerer dem, og som man kan blive mæt af. Frokostretterne starter ved 70 kroner for en ret. Til aften kan du få tre retter for 250 kroner eller hovedretter fra 160 kroner.

Stemningen

Brasserie Belli går ind under huden. Man føler sig godt tilpas, og der er en behagelig og varm atmosfære samt en imødekommende betjening. Der er roligt og ingen musik. I sommerperioden er der pladser udenfor. Indretningen er cirkusinspireret og minder om et fransk brasserie i Paris

Brasserie Belli har åbent både til frokost og aften mandag til lørdag. Det er en god ide at bestille bord.