Café Faust

Åboulevarden 38 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 86 19 07 06 · info@cafefaust.dk

Ved åen i det centrale Aarhus byder den store Café Faust på brunch, frokost, aftenmenu, caféstemning og et stort udvalg af cocktails. Med sine store vinduespartier, udeservering og placeringen på solsiden er Café Faust populær blandt både studerende, forretningsfolk og turister. Faust er en café, som er sig selv og ikke ligner de andre restauranter.

Maden

Café Faust har løftet det traditionelle udvalg af caféretter et niveau i sit dansk-franske køkken. De fire brunchmenuer tilgodeser både vegetarer og veganere såvel som tilhængere af bacon & scrambled eggs. Cafékortet omfatter hele 22 forskellige retter, herunder klassikere som caféburgere og pariserbøf, sandwiches, salater, charcuteri og pasta. Aftenens a la carte sammensættes af årstidens råvarer og omfatter confiteret svinebryst, braiseret spoleben og oksemørbrad og kan serveres med vinmenu.

Prisniveau

Café Faust følger prisniveauet blandt kollegerne på den attraktive strækning langs åen. Pris, kvalitet og den samlede oplevelse hænger fint sammen. Brunch koster 95-139 kr., en pariserbøf står til 145 kr., Faustburgeren med oksefilet koster 155 kr., mens en tre retters aftenmenu ligger omkring 300 kr. Det er fair priser.

Stemningen

Hyggeligt, afslappet og stilfuld. Når vejret er til det, er der rift om pladserne udenfor, imens stemningen om aftenen glider over i lounge-mode med cocktails og et lydniveau, hvor musikken ikke overdøver samtalen. Faust ligger i solsiden ved åen, hvilket er vigtigt at huske når vejret er godt.