Cafè Løcroq

Havnevej 10C · 8400 Ebeltoft · Tel. +45 61 16 47 32 · info@locroq.dk

Vi er på havnen i Ebeltoft. Her ligger Cafè Løcroq, som på flere områder er lidt overset. Det ligger ikke på den store havnevej, men er lidt gemt. Den har dog en stor terrasse ud til kanalen, som ligger i solsiden. På Løcroq får du hjemmelavet og lokal mad til lave priser. Råvarerne er økologiske, og Løcroq har i øvrigt guldmærket i økologi.

Maden

Gedekødet er det store hit. Det er velsmagende og hele turen fra Aarhus værd. Gedekødet smager forrygende godt, men ellers er det svinekød fra gamle landracer, som de selv producerer på egen gård. De råvarer, de ikke selv laver, kommer fra lokale producenter. Der er afgjort to gedeburgere, som bør prøves. Alt er hjemmelavet, selv bollen er friskbagt. Ellers er det charcuterie af egen avl og frikassé med gedekød, som kan anbefales.

De lækre, tyske, hjemmelavede flammkuchen med sprød, tynd bund og den lækreste topping af egen avl er også værd at prøve.

Prisniveau

Du får et godt måltid mad for mellem 125 og 200 kroner. To retter ligger på omkring 250 kroner, alt efter hvad du vælger. Morgenmad fås til 125 kr. Desuden har Løcroq et udvalg af økologiske drikkevarer bl.a. fadøl fra Thisted Bryghus i Thy, lokal hampeøl fra Møllerup Gods, specialøl fra Brandbygegaard Bryghus, Hornbeer og Ørbæk Bryggeri.

Stemningen

Da Løcroq ligger på havnen, er det maritime dominerende. Her er 40 pladser indendøre og det samme udenfor. Indretningen er hyggelig, og man føler sig med det samme hjemme. Betjeningen er imødekommende, og stemningen er meget tilbagelænet.