Den Lille Kro

Nørre Allé 55 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 86 86 44 41 ·  info@denlillekro.dk

Centralt i Aarhus, på hjørnet af Nørre Allé og Grønnegade ligger Den Lille Kro. De laver klassisk dansk mad med fokus på kvalitet og det klassiske håndværk

Maden

På Den Lille Kro serveres udelukkende hjemmelavede, klassiske danske retter som fx Danmarks nationalret stegt flæsk, tarteletter og danske oste. Dertil tilbydes et stort sortiment af danske special-øl og mange forskellige snaps.

Til frokost er der et stort udvalg af ægte dansk smørrebrød, klassikere som stjerneskud og pariserbøf samt Kroens frokosttallerken og Kroens favoritter. Aftenmenuen byder på en tre- eller fire-retters menu sammensat af kokkene baseret ud fra årstidens råvarer. Du kan også sammensætte din egen menu a la carte.

Prisniveau

Til frokost starter smørrebrødet ved 69 kr., 135 kr. koster en klassisk ret, og 169 er prisen for Kroens frokosttallerken. Aftenens hovedretter starter ved 169 kr., og der er også tre retter for 333 kr. eller fire retter for 444 kr. Det er store portioner, så du bliver mæt. Hver onsdag serveres stegt flæsk med kartofler og persillesovs ad libitum til 125 kr.

Stemningen

Kroen er stemningsfuld. Der er god plads ved bordene, og stolene er komfortable. Gamle malerier pryder væggene, og der er dækket op med hvide duge. Betjeningen sørger en ægte krofatter med forklæde, sorte bukser, hvid skjorte og butterfly for.

Den Lille Kro har åbent alle ugens dage fra klokken 12.00.