Den Rustikke

Mejlgade 20 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 86 12 00 95 · kontakt@denrustikke.dk

I Latinerkvarteret ligger den hyggelige restaurant Den Rustikke. Den har rødder i det italienske og franske køkken. En restaurant, hvor fokus er mad til priser, alle kan have råd til. Atmosfæren her er uformel og som en fransk bistro i Paris.

Maden

Konceptet er enkelt. Til aften er der en treretters menu, hvor man vælger mellem to-tre valgmuligheder til forret, hovedret og dessert. Derudover er der altid en ribeye og tre oste på menukortet. Menuen skifter dagligt, og maden laves af de bedste råvarer. Den kan laves vegansk eller vegetarisk. Bordet har du i to timer til aften.

Frokosten serveres fra 11.30 til 15.00. Her kan du vælge mellem tre retter fra aftenmenuen. Ellers er der salater og franske specialiteter som ribeye og charcuterie at vælge mellem. Den Rustikke sammensætter velvilligt tre glas vin til din menu.

Prisniveau

Tre retter god mad af friske råvarer til 195 kroner er billigt. Det er value for money i forhold til, alt er hjemmelavet. Frokostsalaterne koster 85 kr. og de franske specialiteter fra 75 kr.

Vinmenuen koster 170 kroner. Ellers kan du vælge et glas til mellem 55 og 85 kr.

Stemningen

På Den Rustikke dominerer de rå vægge. Borde og stole er holdt i sort, og selv uden de traditionelle hvide duge virker stedet ele-gant og indbydende. Der er levende lys og blomster på bordene. Musikken er afdæmpet og akustikken god. Betjeningen er nede på jorden. Det er faktisk kendetegnende for restauranten. Ingen ståhej og stress – en lille perle i Mejlgade.