Ferdinand

Åboulevarden 28 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 87 32 14 44 · restaurant@hotelferdinand.dk

Ferdinand ligger ved åen i Aarhus. Det er en af de restauranter, som skiller sig ud ved, at de kan lave mad fra øverste hylde og er stilsikre. De holder et højt niveau og selvom de på mange måder er klassiske i deres køkken, så formår de at forny sig. Der er siddepladser inde og ude, hvor du er tæt på byens puls.

Maden

I Ferdinands køkken er nøgleordene kvalitet og godt håndværk. Derfor bruger de kun de bedste råvarer, som er nøje udvalgt. Det minder mest af alt om et af de bedre brasserier i Frankrig.

Til aften har Ferdinand en Tasting Menu bestående af en række små måltider med stor smag. Retter som tartare de boeuf, stegt foie gras og caviar er på menukortet. Du kan også vælge tre, fire eller fem retter. Til frokost er der kokkens bræt med tre til fem retter eller klassiske retter a la carte som hummerbisque, østers, chevre chaud eller steak frites.

Prisniveau

Man får høj kvalitet og meget for pengene på Ferdinand. Kokkens bræt med tre retter koster 165 kr. Set-menuerne koster mellem 375 for tre retter og 495 kr. for fem retter, og tastingmenuen vælger du retter fra 50 til 185 kr.

Stemningen

Der er en afslappet og hyggelig atmosfære på Ferdinand. Indretningen er enkel og klassisk som et af de bedre franske brasserier. Der er god plads omkring bordene, og du sidder godt. Bag den store loungebar kan man se kokkene i aktion i det åbne køkken. Tjenerne er velklædte og gør meget ud af det personlige værtskab.