FF

Åboulevarden 30 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 87 32 14 44 · mail@ff-aarhus.dk

Bare det, man skal lede efter restauranten, og at skiltene er ikke eksisterende, eller meget små, gør blot oplevelsen endnu større. Hvis spisestederne er skjulte, så er de foran 1-0 uanset, hvad de så end præsterer. FF er godt gemt, og er en “rigtig” madhule, som du let forelsker dig i.

Maden

Casual eating og social drinking er mottoet hos FF. Her er både delemad, og a la carte. Hittet her er at lade køkkenet bestemme. Det gør de, hvis du vælger enten 9 eller 12 serveringer. Du bliver overrasket, og der er nok mad. Flotte, spændende serveringer. Fisk, kød, grøntsager tilberedt med smag og stor visualitet. Spændende anretninger, og det er ikke petit-serveringer, vi har med at gøre.

Ellers er der blandt andet østers, caviar, tatar, stegt pighvar, vagtler, oksehaleragout og coté de boeuf for at nævne lidt af de mere klassiske retter, men de fleste er tilberedt med et moderne twist.

Prisniveau

9 serveringer koster 295 kr. 12 serveringer 375 kr., hvilket er value for money. De to social dining menuer skal vælges af hele bordet. A la carte koster fra 95 til 165 kroner, med mindre det er coté de boeuf, som vælges efter vægt.

Stemningen

Hyggeligt og lidt over i loungestilen. Der er integreret cocktailbar med professionelle bartendere. Lokalerne er indrettet med god stil. Moderne med lækre møbler. Der er forskellig størrelse borde. Du bestemmer selv. Ret cool. Det er som om, du er i skjul her. Godt gemt. En hemmelig restaurant som er meget populær og klart et besøg værd. Også hvis du ikke finder den i første forsøg.