Fru Møller

Bjeragervej 35 · DK-8300 Odder · Tel. +45 61 60 03 61 · restauranten@frumollersmolleri.dk

Fru Møllers Restaurant ligger i idylliske omgivelser syd for Aarhus. Konceptet er baseret på gode, lokale bæredygtige råvarer og god mad på stedet eller ud af huset. Restauranten drives af Birgitte og Casper, som begge er uddannet kokke på nogle af de bedste restauranter og dybt arrangeret i deres meget personlige restaurant. Maden er moderne. Et uhøjtideligt gourmet-landkøkken er nok det mest rammende ord, vi kan finde. Her er ingen dogmer.

Maden

Mere hyggeligt end højtideligt, lyder det fra Fru Møllers Restaurant, som dyrker et moderne landkøkken og laver mad med årstidens lokale råvarer fra køkkenhaven. Håndværket er i højsædet, og kvaliteten i top.

Alt er hjemmelavet, hvilket er en selvfølge. Frokosten kan stå på bondeomelet, smørre-brød, frokostplanken eller koldrøget laks fra egen rygeovn, imens aftenmenuen inviterer til f.eks. pocheret vesterhavsfisk og en bøf af dansk kødkvæg.

Prisniveau

Sympatisk – i betragtning af råvarer og håndværk. “En aften på bondegården” løber op i 785 kr., men indeholder også snacks, tre-retters menu, kaffe og tilhørende vinmenu. Den populære land-lørdagsbrunch koster 250 kr.. Frokostkortet ligger på 125-195 kr., hvilket er en lav pris.

Stemningen

Uhøjtideligt, men nærværende værtskab dedikeret til det gode, solide måltid. Birgitte er værtinden, mens Casper er køkkenchefen. Den smukke og rustikt indrettede proprietærgård er placeret i et idyllisk landskab og tilbyder udeservering. Fru Møllers Restaurant er en del Fru Møllers Mølleri, derudover Restauranten rummer Gårdbutik, Slagteri, Gartneri og Ismejeri.