Juliette

Jægergårdsgade 54 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 86 21 54 54

I den charmerende Jægergårdsgade på Frederiksbjerg ligger Juliette. Et rustikt, uformelt og hyggeligt brasserie med fransk inspireret comfort food iblandet få internationale/etniske inspirationer. En lille oase med tilhørende gårdhave.

Maden

Uanset om du er til den store eller lille portion, eller om det er en hurtig bid mad eller et længerevarende ophold, så er der gode smagsoplevelser at finde i det franske køkken. Der serveres morgenmad i hverdagene og brunch alle ugens dage. Til frokost finder du bl.a. Confit de Canard sandwich, cæsarsalat og burgere på menuen. Aftenretterne består af bl.a. Confit de Canard salat, charcuterie, poussin roti, steak frites og burgere. Derudover er der altid en tavlemenu med dagens to til fem retter. Dertil kan du vælge en vinmenu. Hele dagen findes der noget sødt til kaffen eller desserter.

Til maden er der franske vine, cider, bobler eller øl.

Prisniveau

Priserne på Juliette er fair. Her får du meget kvalitet for pengene. Frokostretterne ligger i prislejet mellem 105 til 165 kroner. Aftenretterne starter ved 150 kroner for en hovedret. Priserne på tavlemenuen hedder to retter til 255 kroner og de fem retter løber op i 470 kroner.

Stemningen

Juliette er et uformelt, rustikt og hyggeligt brasserie. Der er en afslappet og tilbagelænet stemning. Om sommeren har brasseriet en hyggelig gårdhave med havemøbler gemt bag brasseriet. Det emmer af fransk stemning og kultur. Du kan også tage plads foran Juliette med udsigt til livet på Jægergårdsgade.