KöD

Åboulevarden 23 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 38 41 60 50 · info@koedaarhus.dk

Her summer det af god atmosfære, imens duften af særligt udvalgt, grillet kød kildrer i næsen. Og forventningerne bliver indfriet hos KöD, som har taget stemningen fra Skolegade med til de nye og større lokaler på Åboulevarden.

Maden

Med navnet “KöD” skal man kende sine råvarer. Det er heldigvis tilfældet her, hvor man gerne serverer tatar – råt og rørt okse-kød – til forret. De store bøffer kommer fra bl.a. Omaha og serveres møre og saftige, medmindre man vælger “australsk wagyu”, som svarer til det verdensberømte og meget møre oksekød fra Japan. Menukortet er ikke stort, hvilket giver fokus, og smagen og oplevelsen sidder lige i skabet. Kødet kommer fra danske, amerikanske, australske og uruguayanske udskæringer.

Prisniveau

Priserne er afhængig af, hvad man vælger af kød, fisk, antal retter og vin. Du kan blive godt mæt i kød med drikkevarer for under 250 kroner. Men du kan også gå ombord i wagyu kødet og de store rødvine. Så er prisen en del højere. En ribeye af kornfodret Hereford på 300 gram koster 245 kroner. KöD har fair priser.

Stemningen

Smukt og charmerende råt indrettet med sit lidt dunkle udtryk trods beliggenheden ved åen. Der er styr på både maden og vinen, og tjenerstaben véd, hvad man taler om, uden at tale ned til gæsterne. Aftenen kan med fordel afsluttes med en cocktail i baren, eller på terrassen ud til åen. På Köd får du en uovertruffen oplevelse i kødets tegn, serveret og tilberedt til perfektion.