Kolo

Guldsmedgade 32 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 31 32 19 27

Hvis du er sulten efter klokken 21 eller 22, så er mulighederne for god, hjemmelavet mad begrænset i Aarhus. Hos Kolo i Latinerkvarteret kan du få mad til klokken 01.00 og nogle gange helt indtil klokken 02.00 om natten. Fredag og lørdag er der ofte livemusik eller DJ hen på aftenen.

Det handler om et fladbrød

Signatur-retterne hos Kolo er deres fladbrød. De kalder dem kolobabs, og der er fire forskellige på menukortet. Kolo bager selv deres fladbrød på en speciel type hvedemel. Økologi og bæredygtighed betyder meget, og Kolo formår at lave plantebaseret mad, som smager forrygende godt.

Prisniveau

En ret mad koster fra 65 til 115 kroner. To retter mad koster under 200 kroner. Et glas vin starter ved 50 kroner.

God og ukompliceret vin på hane

Kolo har investeret i et stort vinanlæg, da de tænker meget på bæredygtighed. Kvaliteten af vinen i bokse er blevet markant bedre, og der er et stort udvalg hos Kolo. Vinen på hanerne er fra Østrig, Italien, Spanien, Tyskland og Bulgarien. Det er typisk mindre naturvinsproducenter. Et stort glas vin koster fra 50 kroner og op. Generelt er vinen ukompliceret og nem at forholde sig til. Hvis du er til vine på flaske, så har Kolo også et anstændigt vinkort der.

Stemningen

Du føler dig hurtigt hjemme hos Kolo. Lokalerne er lyse uden så meget nostalgi. På trods af det er man nærmest gemt i en hule. Kolo er cool, og i dem har Aarhus fået et trækplaster, som skiller sig ud.