Langhoff & Juul

Guldsmedgade 30 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 30 30 00 18 · kontakt@langhoffogjuul.dk

Det økologiske spisested i Guldsmedgade lægger vægt på at overraske sine spisende gæster med kreative retter, sammensat af lokale råvarer. Alt foregår i en afslappet atmosfære. Der er udeservering i gårdhaven.

Maden

Langhoff & Juul vil gerne udfordre og overraske med deres retter og serverer f.eks. braiseret oksekæber med persillerødder, delt torsk med rødbedesoufflé og karamelliseret panna cotta med søde hvidløg. Men der er også plads til klassikere som svinemørbrad og tatar. Udgangspunktet er skandinavisk cuisine. Køkkenet er centreret om bæredygtighed, lokale og økologiske råvarer, vegetarretter og elegante serveringer. Menukortet har både klassikerne, favoritterne og de kreative. Dermed rammer de bredt, og alle bliver tilfredse.

Prisniveau

Et menutilbud koster 398 kr. Stedets signaturbrunch serveres for 148 kr., en frokostsandwich med koldrøget laks kan indtages for 98 kr., tre stykker smørrebrød til 175 kr. En hovedret til aften koster fra 228 kr. Der er rige muligheder for at kombinere retterne og supplere med vinmenuer fra især franske producenter.

Stemningen

Langhoff & Juul lægger op til at sænke skuldrene og lade snakken gå blandt venner og over et godt måltid mad fra den skiftende menu, der sammensættes med en klar holdning til både kvalitet, smag og miljø. Filosofien bag spisestedet er at skabe rammerne for god tid og nærvær med familie og venner. Smukke, lyse omgivelser indrettet med kuriositeter og designklassikere. Et helt igennem rart sted at være.