Les Trois

Frederiksgade 29 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 86 19 39 22 · info@lestrois.dk

I Frederiksgade ligger den franske restaurant Les Trois. En restaurant, brasserie og bar i et. Intentionen er, at du ikke behøver gå andre steder hen. Det er en helaftens-oplevelse med det hele. I stueetagen finder du restauranten med fransk inspireret mad. På første sal er der vinbar. Restauranten er formfuldendt fransk, har god stil, og sætter en ære i det klassisk franske mad.

Maden

Det er franske klassikere og en god blanding af landkøkken med lidt strejf af gourmet, der er tale om på Les Trois. Til frokost finder du franske klassikere som tatar, snegle, moules, franske kyllinge, et patékort og oste. Aftenmenuen byder på paté en croute, tournedos rossini, bouillabaisse og foie gras terrine. Du vil kunne opleve trancheringer og flamberinger ved bordene.

Udvalget af vine er fra hele verdenen med hovedvægt på europæiske vine og Bourgogne. Heriblandt bourgognevin med alder. Dvs. fra midt 80’erne og frem. De findes både på glas og flaske. Derudover kommer der lækre gins, gode avec’er og cigarer.

Prisniveau

Priserne er i orden. De franske frokostretter koster 85 kr., og patékortet starter ved 95 kroner. Aftenretterne koster fra 175 kr. for fiskesuppen og ender ved 395 kr. for tournedos rossini, hvilket er en god pris.

Stemningen

Det er stilrent, lyst og lækkert på restaurant Les Trois. Den ligger i øjenhøjde med menneskestrømmen ude på Frederiksgade. Betjeningen er nede på jorden og gør, hvad de kan for, at gæsterne får en god oplevelse.