Letz Sushi

Guldsmedgade 33 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 32 13 99 90 · info@letzsushi.dk

På kanten af Latinerkvarteret ligger en af Letz Sushis 20 danske filialer i smukke, lyse lokaler. Konceptet er sushi af høj kvalitet, tilberedt på stedet i det åbne køkken. Her er fokus på bæredygtighed, 100% certificeret fisk og økologiske råvarer. Indtag den frisklavede mad på stedet eller som takeaway, der kan bestilles online.

Der er også en filial i M.P. Bruunsgade.

Maden

Under sloganet “Sushi til alle” sætter Letz Sushi fokus på overfiskeri og bæredygtighed, og man bruger derfor flere danske arter i sit udvalg. Køkkenet mestrer klassikere som sashimi, maki, inside-out og nigiri, men kaster sig også gerne ud i miso- og wakamesalater, yaki og adskillige vegetariske serveringer. Letz Sushi tilbyder adskillige menuer tilpasset smag og antallet af medspisere. Flere japanske øl på flaske, cocktails på bestilling, samt et smalt, men fint tilpasset vinkort.

Prisniveau

Moderat. Stykkerne sælges enkeltvis eller i små portioner, så man kan sammensætte sin helt egen menu. En Single Sailor Menu med 18 stk. blandet sushi anbefales til en enkelt person og koster 150 kroner, imens en All Aboard Menu til to personer inklusive starters, yaki, maki, inside-out og sizzling nigiri kan indtages for 635 kroner. Børnemenu fra 80 kroner.

Stemningen

Der er bogstaveligt talt højt til loftet hos Letz Sushi, der i bedste japanske stil har indrettet sig i et rummeligt og minimalistisk møbleret lokale med åbent køkken og sortmalet stuk i loftet. Det venlige og effektive personale har styr på håndværk og detaljer.