Malling Kro

Stationspladsen 2 · DK-8340 Malling · Tel. +45 86 93 10 25 · info@mallingkro.dk

På kanten af Aarhus ligger Malling Kro. Den har ligget der siden 1884.

Her er en sjælden ro, med et overblik man skal lede længe efter. De både kan og vil yde deres bedste på den gamle, moderne kro i Malling.

Kroen er en oase fra en svunden tid. Her er værtskab af den gamle slags og hyggelige krostuer, som er svære at forlade igen. Her er både en lukket gårdhave og en stor terrasse ud mod torvet, som ligger mod syd, hvilket gør, der er sol det meste af dagen.

Maden

Maden er god. Restauranten holder altid et højt niveau. Menukortet er både a la carte og menuer. Det er det danske køkken, som er her. Klassisk danske retter med et twist af Frankrig, men også gourmet, hvor køkkenet viser, hvad de kan.

Prisniveau

Her er åbent både til frokost og aften. Til frokost starter priserne ved 115 kroner for en ret. På aftenkortet kan du typisk få tre retter til omkring 350 kroner.

Jyllands største vinkort

Vinkortet på Malling Kro tæller i dag omkring 1.200 forskellige vine. Heraf en stor del gamle vine. De fleste af dem kommer fra kroens egne kældre eller lagre. Kun ganske få i Danmark kan præstere en så stor og komplet vinsamling, som den der er på Kroen i Malling. Priserne er lave, relativt set. Her starter prisen på en flaske vin ved 250 kroner.

Aarhus Letbane holder lige udenfor døren. Det kører fra Aarhus Hovedbanegård mod Odder mellem en og to gange i timen. Turen tager ca. 30 minutter. Sidste tog mod Aarhus kører fra Malling klokken 23.48. Iøvrigt er der 8 nyrenoverede værelser på kroen.