MasVino Vinbodega

Klosterport 4B · DK-8000 Aarhus C · Tel.  +45 25 25 10 55 · info@masvino.dk

I en baggård, bag en anden baggård, i Klostergade, ligger MasVino. En vinbodega, der er så hyggelig, man ikke har lyst til at forlade den igen. Kenderens hemmelige sted. Hos MasVino får du glimrende vin, god og tilstedeværende betjening og fair priser. Bygningen er en gammel cool fabriksbygning, dog en af de pænere og velbevarede.

Maden

MasVino er en vinbar med mad, og ikke om-vendt. Det er delemad, der tager udgangspunkt i grill og velsmag, vi har med at gøre. Menukortet varierer fra dag til dag. På MasVino Vinbodega kan du sidde i baren og nippe til noget lækkert eller få fem autentiske retter ved langbordet.

Vinen

MasVino importerer al deres vin selv. De har samarbejde med forskellige spanske vingårde. Det meste af MasVinos vin er økologisk, og noget er tilmed biodynamisk.

Prisniveau

Priserne hos MasVino er sympatiske. En ret fra grillen koster fra 65 til 90 kroner. Du skal regne med tre retter for at blive mæt. Vælger du kokkens tre eller fem serveringer til hele bordet, koster det fra 220 til 290 kroner per person. Et godt glas vin kan du købe for 45 kroner og opefter.

Stemningen

MasVino er en uformel vinbar med afslappet og jordnær stemning. Det samme kan siges om betjeningen. Atmosfæren og stemningen er helt unik. Øltønder, langborde, forskelligartede stole og lidt retro loungemøbler udgør møblementet. Det er som skabt til det gamle fabrikslokale. Musikken er afdæmpet. Samvær, mad og drikke, er i højsædet og ikke hvide duge og kliniske nye trægulve.