Restaurant Mefisto

Volden 28 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 86 13 18 13 · info@mefisto.dk

Midt i Latinerkvarteret ligger restauranten, Mefisto. Den drives af den tidligere michelinkok, Lars Kyllesbech, som gennem 15 år har gjort Mefisto til en populær restaurant. Det er en lille oase. For alle, der vil indføres i det klassiske køkken og dets håndværk, er Mefisto et must. Når vejret tillader det, så er gårdhaven åben. Den er blandt byens mest hyggelige og skjulte gårdhaver.

Maden

Mefisto har en forkærlighed for fisk, og der er altid fisk og skaldyr på menukortet. Mefisto har meget andet end fisk at byde på, og det er en fatal fejl at tro, det kun er fisk, restauranten er god til. Deres nytænkende brunch er helt forrygende og til prisen byens bedste. A la cartekortet er pænt stort. Der er en del faste retter på kortet, som med tiden er blevet klassikere.

Prisniveau

Priserne er rimelige når man kender kvaliteten og smag. Niveauet er i den gode ende af middel-prisklassen. Du kan får en frokostservering, som du kan blive mæt af for 150 kroner, mens en middag ligger på mellem 300 og 400 kroner.

Stemningen

Nu skal en atmosfære helst opleves så man selv kan mærke den. På Mefisto er den afslappet, hyggelig og stilfuld på samme tid. Der kommer både forretningsmænd i jakke og slips, kunstnere, skuespillere, politikere og studerende, men der er nu ret mange, som kender Mefisto, så kredsen af kunder er rimelig bred og trofast mod stedet. På 18 år er Mefisto allerede blevet klenodie i Aarhus. Et sted hvor hjerterum, atmosfære, det enkle og det ukomplicerede er i højsædet.