Morena Mia

Nørre Allé 98 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 22 77 70 42 · hola@restaurantmorenamia.dk

Hos Morena Mia i Nørre Allé bliver spansk tapas og mad fusioneret med smage fra hele verden. Restauranten har høstet stor ros og har et højt niveau. I den lille restaurant med plads til 12 gæster kommer du i bogstaveligste forstand med på en rejse. Vicente og Hector Segura fra Spanien står bag restauranten. To passionerede herrer. Hector står  i det åbne køkken, og Vicente tager imod gæsterne med et smil.

Maden

Ved bordet får du udleveret et pas og boardingkort. Valget står mellem den korte og den lange rejse. Den korte rejse består af tre appetitvækkere, ravioli, ceviche og ris. På den lange rejse er der tre ekstra serveringer. Heriblandt en imponerende tapasdessert. Råvarerne er fra øverste hylde.

Maden er tilberedt af de bedste råvarer, er autentisk spansk og bliver præsenteret som et kunstværk. Der er kræset om hver enkelt detalje, de komponerer deres retter på flot, kunstnerisk og fantasifuldt vis med stort mod.

Der er specielt udvalgt vinmenu til hver af de to rejser, men ønsker du selv at vælge, er der også et vinkort.

Prisniveau

Den korte rejse koster 445 kr. For den lange rejse skal du betale 645 kr. Du får en oplevelse for pengene. Kvaliteten, mængden og præsentationen af maden er i særklasse.

Stemningen

Der er en helt unik atmosfære på Morena Mia. En helt særlig ro og tilbagelænethed. Belysningen er afdæmpet og væggene rustikke. Det er intimt og roligt med en nærværende, ydmyg og dybt engageret betjeningen. Hvis du en gang har været her, så kommer du igen.