Nordisk Spisehus

M.P. Bruuns Gade 31 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 86 17 70 99 · info@nordiskspisehus.dk

I den charmerende M.P. Bruuns Gade kun to minutters gang fra banegården finder du Nordisk Spisehus. Restauranten har gennem mange år været yderst populær blandt gæsterne til både frokost og aften – og det med god grund. Her får du en madoplevelse, som på flere områder er sin egen. Nordisk Spisehus er svær at sætte i bås. Kokkene henter deres inspiration fra hele verden.

Maden

Nordisk Spisehus er en moderne dansk restaurant om dagen, hvor du kan nyde frokostretter som tatar med jordskokkechips eller torsk med blomkål og mandler. Til aften udvider de horisonten, og du vil her opleve en unik fusion af det nordiske køkken og smagsnuancer fra hele verden.

Uanset om du besøger Nordisk Spisehus til frokost eller aften, kan du se frem til en helhedsoplevelse, hvor alle sanser bringes i spil. Maden er på et højt niveau, og køkkenet er snorlige i det de laver

Prisniveau

En yderst rimelig pris, når kvalitet og smag taget i betragtning. Frokostretter fås til kun 89 kr. pr. stk. og restauranten anbefaler 2-3 stk. pr. person. Til aften kan du vælge mellem en 4, 6 eller 8. retters menu til henholdsvis 499 kr., 699 kr. og 899 kr.

Stemningen

Den hyggelige og hippe stemning i det populære Frederiksbjerg-kvarter følger med ind i restauranten. Kompetent betjening, danske designklassikere og uformel stemning – det hele går op i en højere enhed. her. På Nordisk Spisehus er der plads til alle, og restauranten er velbesøgt af såvel forretningsfolk som madglade aarhusianere og ikke mindst turister.