Pizza Hytten

Guldsmedgade 17 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 86 19 37 92 · info@pizzahytten.dk

Pizza Hytten drives primært af sicilianeren Angelo og hans familie, men har også andre ejere. Det er kunderne ganske givet ligeglade med; Angelos pizzaer får ros for den tynde sprøde bund, den hjemmelavede tomatsauce og ikke mindst prisen.

Maden

Chefkokken stammer fra Sicilien, og han véd, hvordan man laver en god pizzabund. Den er tynd og sprød og skal bages ved høj temperatur.

Så let er det. Hos Pizza Hytten bestiller man, hvad man har lyst til at lægge på bunden – mozzarella, gedeost, gorgonzola, salsiccia, pepperoni, kylling, bacon, friske tomater – alt til samme, faste pris. Råvarerne er ikke “kun” italienske, bare så det er på plads. Men stilen er som i Syditalien. Ud over pizza laver Pizza Hytten også italienske sandwich. Her er pestoen og skinkerne klart værd at prøve.

Prisniveau

Det er relativt lave priser i forhold til niveauet i Aarhus C: 59 kr. for en hel pizza er billigt sluppet. Mottoet er, at alle skal have råd til en god pizza. Prisen er den samme, uanset om man vælger parma, parmesan, mozzarella eller frisk basilikum – eller noget helt andet.

Stemningen

Pizza-kunstneren og chefkokken Angelo har indskrevet flere medlemmer af sin familie til at betjene gæsterne i Pizza Hytten. De er livstykker, som i den grad præger oplevelsen. Oplevelsen er utrolig lig den du får på Sicilien.

Kommunikationen foregår på dansk, engelsk og italiensk; sådan er det bare. Det handler om maden, og den er i orden. Prego!