Restaurant Fedet

Nordre Strandvej 35 · DK-8240 Risskov · Tel. +45 52 58 82 40 · kontakt@fedet.dk

På Nordre Strandvej i Risskov, ikke langt fra vandet, ligger den hyggelige Restaurant Fedet. En dansk restaurant med elementer fra det franske køkken. Værtskabet er nærværende, her er hyggeligt og stemningen er afslappet.

Maden

Jordnær dansk gourmet kalder Fedet sig selv, hvilket også passer. Det er enkelt, hjemmelavet mad baseret på gode, lokale råvarer, som smager godt, der serveres på Fedet. Hver dag får de leveret friske råvarer til restauranten.  Til frokost er fisketallerkenen altid på menuen. Derudover er der bl.a stjerneskud, tarteletter, æggekage, tatar og muslinger ad libitum. Til aften er der bl.a moules frites, dagens fisk, ribeye, skovduebryst eller klassikeren boeuf sauté stroganoff med oksemørbrad.

Prisniveau

På Fedet serverer de pænt store retter, så ofte er en ret nok. Frokosttallerkenen koster 218 kroner. Ellers står frokostretterne i prislejet mellem 78 til 285 kr. (for gratinerede jomfruhummere). Hovedretterne starter ved 169 kr. og op til 295 kr. Det er helt fair priser for mad i denne kategori.

Stemningen

Der er en meget hjemlig og jordnær stemning på Fedet, og der er tid til hver en gæst. 38 pladser er der indenfor og udendørs godt 30 pladser. Om sommeren er de udendørs pladser et tilløbsstykke. Her er sol hele dagen. Bordene er med hvide duge og levende lys. Men der er intet snobbet over det. Stolene er komfortable, og der er god plads ved bordene. Personligt værtskab og opmærksomhed på gæsterne er i fokus. Restaurant Fedet er et sted, man føler sig hjemme.