Restaurant Gäst

Banegårdspladsen 14 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 23 62 35 72 · restaurant@gast.dk

Er du til italiensk mad, så er det Restaurant GÄST, beliggende i stueetagen på Scandic The Mayor mellem Banegården og Rådhuset, du skal vælge. Her møder den traditionelle italienske velsmag moderne nordiske tanker. Lokalerne er indbydende og med plads til 60 gæster.

Maden

Der er respekt for de gamle italienske madtraditioner på Restaurant GÄST. De laver enkle og velkomponerede retter. Køkkenet eksperimenterer med traditionelle italienske opskrifter og nytænker retterne med råvarer, der findes i nærområde og fra Italien. Der er flere klassiske pastaretter at vælge mellem til frokost og aften. Desuden er der om aftenen en to- eller fireretters menu.

Vinkortet er varieret. De har de fleste på glas. Restauranten har også et spændende udvalg af øl og tilbyder både øl- og vinmenu til deres 4-retters menuer.

Prisniveau

Menukortet fortæller om absolut overkommelige priser. Pris og kvalitet matcher godt her. Den toretters menu koster omkring 200 kr., og for den fireretters menu kommer du af med omkring 400 kr. En frokostret koster fra 99 kr. og opefter, mens en aften hovedret starter ved 149 kr. Generelt er priserne sympatiske hos GÄST.

Stemningen

Restauranten er dejlig lys, og der er masser af rum og luft omkring bordene. GÄST har en minimalistisk stil og med levende lys på bordene og stille musik. Det er smagfuldt og med hyggelig atmosfære tæt på Rådhusparken. Hos GÄST er der ingen stress og jag over betjeningen, men derimod godt humør og opmærksomhed.