Restaurant Komfur

Guldsmedgade 38 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 86 12 33 90 · info@restaurantkomfur.dk

Her har man smidt det stive puds og fokuserer i stedet på at servere god mad og god vin. Restaurant Komfur har vundet gæster på at understrege det uformelle: Hvis gæsterne selv kan skænke postevand op i et glas, koncentrerer personalet sig om at trylle i køkkenet. I stedets vinkælder er der mulighed for at holde mindre, private selskaber eller vinsmagning for 12-18 gæster. Komfur minder om en hyggelig fransk bistro.

Maden

Brasserie-lignende a la carte-restaurant med fokus på håndværk og hygge og en menu, der er tilpasset årstiden. Blandt forretterne kan fremhæves dampet kuller, koldrøget laks og foie gras terrine.

Hovedretterne omfatter lyssej, helstegt kalvesteg og Boeuf Bearnaise af oksemørbrad. Restaurant Komfur lægger vægt på et ukompliceret restaurantbesøg. Derfor har man fem forretter, fem hovedretter, to desserter og et udvalg af oste. Vinene er primært egen import fra små producenter, og tjenerne har smagt på vinene, inden de matcher dem med maden. Komfur tilbyder desuden catering og mad til større, private selskaber.

Prisniveau

Her får du value for money. En enkelt ret koster 200 kr.; fire retter 390 kr.. Her er en pænt udvalg af europæiske vine til anstændige priser. Generelt får du meget for pengene her.

Stemningen

Indbydende og uhøjtidelig restaurant. Navnet er ikke tilfældigt; et stort komfur skaber varme, dufte og stemning, og personalet bærer ikke uniformer. De er nede på jorden. Maden simrer og det dufter skønt i hele restauranten. Den serveres af et energisk personale med højt humør, viden og personlighed.