Restaurant Ombord

Jægergårdsgade 71 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 86 19 60 80 · info@restaurantombord.dk

Afslappet, men ambitiøs restaurant beliggende i en af byens mest attraktive og besøgte “night on the town”-gader, Jægergårdsgade. Her slår man ikke alt for langt ud med armene, men serverer sikre klassikere med et twist og fra et overskueligt menukort. Nøgleord er samvær, a la carte og delemad.

Maden

Foruden de traditionelle starters som saltmandler, chips og skinke i selskab med bobler tilbyder Ombord bl.a. dampede muslinger og rimmet helleflynder til forret, unghanebryst, dagens fisk eller ribeye til hovedret, og jordbær, chokolade eller oste til dessert. Delemad (tapas) serveres kun samlet til hele bordet.

På lørdage og søndage tilbyder Ombord en brunchbuffet, der ikke kun omfavner klassikerne, men også varmrøget laks med rygeostcreme, Vitello Tonnato og Cava ad libitum for 250 kr.

Netop på Ombord kan det anbefales at bestille en omgang delemad til hele bordet. Udvalget skifter næsten dagligt, så lad trygt køkkenet udvælge og servere det bedste, som det har på dagen.

Prisniveau

Generelt får man meget for pengene her. To retter koster 280 kr., og alle fire for 390 kr. En god pris og gode råvarer. Maden er i orden og spækket med smag.

Stemningen

Her er både nyt og gammelt. Der er den samme stemning her, som på en fransk bistro. Værtskab vil du opleve med det samme. En slags “gadens” dagligstue, hvor alle typer mennesker mødes. Når vejret er godt, så er der udeservering i gaden, og der er fyldt med gæster. Ombord ligger i solsiden, og her står tiden ofte stille.