Retour Steak Aarhus

Banegårdspladsen 4 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 88 63 02 90 · aarhus@retour.dk

Placeret lige over for Aarhus Hovedbanegård er den elegante Retour et oplagt sted at begynde, når man ankommer til byen. Her kender man sit kød, og man ved, hvordan det skal behandles. Møre og perfekt stegte bøffer af mørbrad og ribeye suppleres med bl.a. hjemmelavede pommes frites og håndpiskede bearnaise. Fisk indgår også altid i menukortet. Retour tilbyder de-suden at servicere private selskaber, både til frokost og aften. I samarbejde med Teatret Svalegangen i Rosenkrantzgade tilbydes en teatermenu alle dage undtagen lørdag.

Maden

Den solide, ukomplicerede og klassiske bi-stromenu indeholder fisk, okse med grønt du jour og hvid chokolademousse. Men der er mange muligheder for at opjustere, f.eks. med østers, confiteret vagtellår, tatar, dansk mørbrad og profiteroles. Kærligheden til Frankrig fornægter sig ikke.

Prisniveau

God mad koster lidt penge, og her er vi oppe i en klasse over middel. Bistromenuen (søndag – torsdag) koster 275 kr. for tre retter; aftenens a la carte ligger i niveauet 130 til 370 kr. for en hovedret. Teatermenuen står til 225 kr. og skal bestilles samme dag kl. 12. Vinkortet er pænt og skarpt. Priserne starter ved 300 kr. og opefter.

Stemningen

Tilbagetrukket fra det almindelige postyr på Banegårdspladsen byder Retour sine gæster velkommen med smukt indrettede, elegante lokaler placeret i et roligt hjørne af pladsen. Køkkenets ambitioner er høje og betjeningen imødekommende og vidende. En lille gemt oase.