Spiselauget Godsbanen

Skovgaardsgade 3 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 31 41 20 22 · info@spiselauget.dk

Et uhøjtideligt fristed midt i byens kreative miljø på Godsbanen; råt og åbent i sit udtryk og indretning og med stor fokus på økologi, bæredygtighed og socialt samvær. Her mødes kunstnere af alle slags med erhvervsfolk, studerende og nysgerrige forbipasserende.

Maden

Enkel og velsmagende mad med fokus på bæredygtighed, økologi og kreativitet. Brødet er både frisk og hjemmebagt, og sæsonens råvarer er så vidt muligt lokale – lige fra den store brunchbord i weekenden til aftenens tagselvbord med et ualmindeligt stort udvalg af fisk, lam, kalv, kylling, pasta, falafel, grøntsagsretter, salater, oste og desserter. Frokostkortet tilbyder bl.a sandwiches, suppe, fisk, kød og flere salater.

Maden er moderne i sit udtryk. Kokkene er gode til at ramme bredden. Her er mad, som alle kan lide.

Prisniveau

Ud fra betragtningen “plads til alle” tilbyder Spiselauget god mad til fornuftige priser. Tagselvbordet kan indtages fra 195 kr.. Maden kan skylles ned med husets egen import af bobler, vine, økologiske safte, øl, vand, kaffe og te ad libitum for bare 100 kr. ekstra. Børn under 10 år spiser og drikker til halv pris; under 3 år gratis. Frokost i niveauet 55-75 kr., weekendbrunch 145 kr.

Stemningen

Rå, rustik og urban cool med sine store lokaler midt i byens nye hotspot for kreative ildsjæle og iværksættere. Spiselauget bruger selv betegnelser som “uhøjtidelig” og “god karma” om stedet. Godsbanen inviterer til en tilbagelænet og inspirerende stemning, og Spiselauget passer perfekt ind i den nye bydel.