St. Pauls Apothek

Jægergårdsgade 76 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 86 12 08 33 · StPaulsApothek@live.dk

Det gamle apotek i arkitekten R. Frimodt Clausens palæ fra 1899 er overtaget af moderne medicinmænd i skikkelse af bl.a. den prisvindende bartender Hasse Bank Johansen. Nu er det farverige og velsmagende cocktails, der serveres i de smukke, gamle lokaler med stuk og højt til loftet.

Maden

Det innovative danske gourmetkøkken koncentrerer sig om få retter og enkelte, skiftende menuer, der tilpasses det store cocktailkort. Gravad torsk og stegt kulmule står på menuen og serveres med tilhørende bobler og cocktails. Menuen skifter jævnligt, og kokkene kan deres håndværk.

Apothekets trækplaster er det store udvalg af cocktails, som sender hilsner til in-steder i New York, London og Paris, og som i øvrigt alle også tilbydes som alkoholfri. Det er cocktails fra øverste hylde du får her, og de passer perfekt til maden.

Prisniveau

Det er moderat, når man tager det store udvalg, køkkenets kvaliteter og kreativiteten i betragtning. Tre retter inklusive champagne og matchende cocktails koster 595 kroner. Tirsdag til torsdag tilbyder St. Pauls Apothek tre retter og cocktails for 395 kr.

Stemningen

Madbaren emmer af intimitet og en afslappet stemning i elegante, funky omgivelser fordelt i flere lokaler, herunder Laboratoriet og Jagtstuen. De velklædte bartendere (slips eller butterfly!) deler en særlig passion for cocktails og serverer dem gerne med en god fortælling om ingredienserne og sammensætningen.