Stiller’s Coffee

Klostergade 32 H · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 28 49 83 23 · soren@stillerscoffee.dk

Kaffebaren, kafferisteriet, det arbejdende værksted, kaffeforretningen, kald den, hvad du vil. Stiller’s Coffee, som også hedder Great Coffee, ligger i baggården i Klostergade. Det er en sjælden oase fra en svunden tid. Et fristed, som nærmest har kultstatus, blandt alle dem, som går op i en god kop kaffe. Det er kaffebaren, som man partout må forbi, hvis man er i Aarhus.

Kaffen og risteriet

Kaffebaren ejes af Søren Stiller, som er en af verdens bedste baristaer. Deraf navnet, Stiller’s Coffee. Alle kaffebønnerne er ristet på stedet, og udvalget er stort. Priserne er sympatiske i forhold til kvaliteten. Udvalget af kaffer er stort, og der er god bredde i sortimentet. Kaffen kan både drikkes i kaffebaren og udenfor. Alt kaffe sælges også som to go, og du kan købe kaffebønnerne med hjem. Stiller’s Coffee er også kaffehandel og ikke “kun” kaffebar.
Der er ikke det store udvalg til kaffen. Dog er der chokolader, og om formiddagen er der croissanter.

Stemningen

Der er en rå og industriel stemning i det store lokale. Alt er cool her, og indretningen er gennemtænkt ned til mindste detalje. Du kan sidde ude i den brostensbelagte gård, hvor der er bænke. En rolig oase, som er et fast tilholdssted for alle kaffe-elskere. Her kommer alle typer kunder, og stemningen er international og du finder en sjælden ro i den hyggelige brostensbelagte baggård.