Stockfleth Deli

Strandvejen 8 · DK-8400 Ebeltoft · Tel. +45 86 34 18 18 · mail@stockflethdeli.dk

I forbindelse med Glasmuseet i Ebeltoft finder man en deli med et dogme: “Hvis noget er værd at gøre, er det værd at gøre ordentligt”. Stockfleth Deli holder fokus på kvalitet, velsmag, lokale råvarer, økologi og bæredygtighed. Køkkenet bager, sylter og forarbejder selv råvarerne og undgår konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. Alt på kortet kan bestilles som takeaway.

Maden

Lokale råvarer og bæredygtighed tæller højt hos Stockfleth, som til frokost tilbyder “deli dogs” med kylling og chorizo, stegt rødspættefilet, en “Deliplanke” med sommersild, eller en “Fiskeplanke” med rejer, laks og krabbesalat. Aftenen står på skiftende menuer med f.eks. pariserbøf, fish’n’chips, ramsløgstærte, grillede krydderspyd og rabarbergrød. Generelt er det lette retter der serveres. Men alt er hjemmelavet, og kokkene har en god fornemmelse for hvad der virker.

Prisniveau

Absolut moderat med en frokostservering til 90-125 kroner og en “planke” til 145-165 kr.. Dampede muslinger med pommes og aioli serveres for 125 kr. Aftenens menu står til 225-275 kr. for henholdsvis to og tre retter.

Stemningen

Enkel og hyggelig, nærmest spartansk indretning i lyse rammer og med en fantastisk udsigt over Ebeltoft Vig og Fregatten Jylland. Der er mulighed for udeservering på den glasafskærmede terrasse. Stockfleth Deli lægger sig smukt op ad Glasmuseet Ebeltoft med de arbejdende værksteder, museumsbutikken og unikt design af danske og internationale kunstnere.