Stockfleth Østersbar

Stockflethsvej 12 · DK-8400 Ebeltoft · Tel. +45 30 31 33 39 · info@restaurantstockfleth.dk

I tilknytning til Restaurant Stockfleth på havnen i Ebeltoft ligger Stockfleth’s Østers & Bobbelbar med udsigt over vandet. Som navnet antyder, handler det om skaldyr og mousserende vine, og her er ambitionerne høje, og det er med rette.

Maden

Stockfleth har helt styr på deres fisk og skaldyr og formår at servere en yderst indbydende menu med tilhørende bobler. Er man i tvivl, kan man med fordel bestille en Tasting Menu med seks små retter; østers, rejechips, jomfruhummerhaler, røget laks, røgede ribs og gårdost. Stedet formår desuden at shake en god cocktail som akkompagnement til maden og den charmerende udsigt over lystbådehavnen. Øllet kommer fra Ebeltoft Gårdbryggeri.

Prisniveau

Moderate priser på maden, imens vinene afspejler stedets ambitioner. En seks retters Tasting Menu serveres for 245 kr., og et delevenligt skaldyrsfad med hummer, østers, krabber og jomfruhummerhaler står til 495 kr.. Skaldyrssalaten koster 145 kr., hvilket er en fund til prisen. Boblerne er i centrum, og et glas Moët Brut serveres for 120 kr.. Vine serveres fra 65 kr. for et glas og 275 kr. for en flaske hvidvin fra Touraine. En fair pris.

Stemningen

Meget afslappet i hyggelige og maritime rammer og med en uforlignelig udsigt over vandet. Den stemning, som findes her, er unik og værd at køre langt efter. Når vej-ret er godt, så er her fyldt med gæster, som både sidder inde i det gamle røgeri og udenfor. En sjælden lille oase, som er svært at forlade.