Stockfleth Restaurant

Stockflethsvej 12 · DK-8400 Ebeltoft · Tel. +45 31 70 94 62 · info@restaurantstockfleth.dk

På den gamle fiskerihavn i Ebeltoft ligger Restaurant Stockfleth. De blå fiskekuttere i træ ligger foran restauranten. Terrassen, hvor der er udeservering, ligger tæt på kajen. Stemningen her er i sin egen klasse.

Ejerne af Stockfleth føler, at vi har et ansvar over for omverdenen til at bidrage med en madkultur, hvor vi kan se os selv og vores råvarer i øjnene.

Maden

Restaurant Stockfleths madstil bygger på værdierne: Velsmag, kvalitet og økologi/bæredygtighed. Og det lever de fint op til. Maden er frisk og i høj grad økologisk. Her er moderne danske retter til frokost, såsom udvalgte sild, fiskedeller, dampet muslinger, fish’n’chips, men også rørt tatar og stegt kalvelever.

Aftenkortet byder på retter som hummerbisque, stegt foie gras, stjerneskud, dagens fisk, en ribeye, pariserbøf, og klassikeren tournedos.

Prisniveau

Lavt til middel. Nok tættere på lav, når du tager kvaliteten og håndværket i betragtning. Et mættede stjerneskud koster 145 kr., en pariser-bøf koster 165 kr.. Fiskedeller koster 120 kr. Dampede muslinger 125 kr., og den rørte tatar med pommes løber op i 165 kr. Aftenkortet er ikke meget dyrere. Tournedos Rossini med foie gras og revet trøffel koster 345 kr., hvilket er et fund til prisen.

Stemningen

Maritimt og usnobbet dækker fint over stemningen på Stockfleth. Betjeningen er oppe i gear, og sætter en ære i vi, som gæster, har det godt. At sidde udenfor på terrassen, tæt på kajen, er skønt. Her går tiden alt for hurtigt. Stockfleth er et must at besøge, hvis du er i eller omkring Ebeltoft.