S’vinbar

Klostergade 62 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 72 20 66 20 · welcome@svinbar.dk

På hjørnet af Gl. Munkegade og Klostergade ligger S’vinbar. En vinbar(mest) og vinhandel, hvor der er plads til alle. Her nydes vinen for det, den er. Vil du nørde og udfordres, tager personalet gerne snakken op. Ønsker du blot at hygge med vennerne og nyde et godt glas vin, er S’vinbar også stedet. Der er plads til ca. 30 gæster inde og ude. En lille oase, som man kun kan elske.
Sabina Drachmann Sunne er sommelier og står bag baren. Hendes interesse og passion for vin skinner igennem. En værtinde og livsstykke uden lige.

Vinen

På S’vinbar har de altid mere end 300 forskellige vine på kortet, hvoraf størstedelen serveres på glas. Der er både traditionelt dyrket vin, men også naturvin, økologisk og biodynamisk vin. “Dagens Flight”, en uformel vinsmagning med temaer som terroir, druesort eller land med tre mindre glas vin, er også en mulighed.

Maden

Maden på S’vinbar er sekundært. Det er vinen, der er i fokus. Du kan dog bestille forskellige snacks som mandler, oliven og flæskesvær eller en platte med ost, salami og paté.

Prisniveau

Vin på glas starter ved 50 kr. og slutter ved ca. 150 kr. “Dagens Flight” har en pris af 150 kr. Maden kan købes fra 30 til 150 kr.

Stemning

Der en en hyggelig atmosfære på S’vinbar. Store vinduer pryder facaden. Udsigten er hi-storisk og mediterende. Du kan sidde og kigge over på det smukke og gamle Vor Frue Kloster. Ud over udsigten, så ligger S’vinbar i solsiden, hvilket gør, man kan sidde ude i solen og drikke vin, når vejret tillader det.