The Burger Shack

Frederiksgade 39, Jægergårdsgade 57 og Otte Ruds Gade 98 · DK-8000 Aarhus C · aarhus@burgershack.dk

The Burger Shack er ikke uden grund vinder af titlen “Danmarks Bedste Burger 2018”. Der findes papmad, og så er der kvalitet, hvor råvarerne er nøje udvalgt og behandlet med respekt. Kødet kommer fra dansk, fritgående kvæg, råvarerne er generelt lokale, og grøntsagerne er udelukkende økologiske. The Burger Shack har fokus på bæredygtighed. Stilen er uformel og rustik hos The Burger Shack, som ifølge seneste optælling omfatter 13 restauranter i hele landet; flere er ganske givet på vej.

Maden

Kødet er flammegrillet, og det giver en enorm forskel. Med en friskbagt bolle og økologiske grøntsager går man ikke galt i byen. Selv The Burger Shacks pommes frites er løftet ét niveau op i forhold til standarden med friske kartofler krydret med parmesan og timian. The Burger Shack tilbyder desuden pankofriteret kylling og en burgerversion med en hjemmelavet økologisk dansk grøntsagsbøf.

Prisniveau

The Burger Shack kan måle sig med de fleste med en flammegrillet burger til 55 kr., danske pommes frites til 30 kr. og vand til 20 kr. Specialøl begynder ved 40 kr. Menuen med burger, drikke og fries koster 85 kroner.

Stemningen

Her læner man sig tilbage og slapper helt af. Det åbne køkken inviterer gæsterne til at følge med i hele turen fra bestilling til servering. Selve konceptet på The Burger Shack er bygget op om miljø og bæredygtighed, og derfor kan man sætte tænderne i en saftig burger uden dårlig samvittighed. The Burger Shack samarbejder med Refood om at reducere madspild.