Thors Mølle

Thors Møllevej 15 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 86 27 03 85 · restaurant@thorsmoelle.dk

Den gamle mølle fra 1600-tallet ligger i Hestehaven, som er en del af Marselisborgskovene syd for Aarhus. Den har en lang og farverig historie. I dag fungerer det idylliske sted udelukkende som restauration og har siden 2015 været drevet af Mikkel Windfeldt og Anders Langvad, uddannet af nogle af landets bedste kokke.

Maden

Thors Mølle kan sine danske klassikere. Her er elegante frokostretter, såsom smørrebrød, sildeanretningen, pariserbøf, fiske-tallerken og ikke mindst det klassiske stjerneskud. Her er fokus på lokale og sæsonbestemte råvarer og mad lavet på stedet og fra bunden. Alt er hjemmelavet med friske råvarer. Om søndagen er der møllens brunch, som er populær.

Prisniveau

Thors Mølle holder en fint prisniveau. Udvalget af frokostserveringer ligger i prislejet 125 kr. (sildetallerken) og til 185 kr. (stjerneskud) eller et udvalg af husets specialiteter til 215 kr. Større selskaber kan vælge blandt forskellige buffeter til priser fra 395 kr. Søndagsbrunch koster 200 kr. inkl. kaffe og juice.

Stemningen

Thors Mølle er alene i kraft af sin historie en lille perle i skoven. De store lokaler i naturskønne omgivelser er spektakulære. I Orangeriet er der grønne planter og store vinduespartier, mens der i pejsestuen er tændt op i den åbne pejs, når kulden melder sig. Uanset om man er til en spadseretur i skoven kombineret med en god brunch eller går efter det store udtræk af en frokost-menu, er Thors Mølle et besøg værd. En sand perle et stenkast fra centrum.