VinCaféen

Borggade 14 · DK-8000 Aarhus C · Tel. +45 52 17 50 16 · vincafeen@loeves.dk

I rustikke og hyggelige lokaler i Latinerkvarteret har Kenny Jess Brandt – kendt fra Løve’s Bog- og VinCafé i Nørregade – etableret Vincaféen med ukurante møbler, kridt på sorte tavler og et imponerende udvalg af vine.

Maden

Det kulinariske på Vincaféen er et supplement til dét, som stedet egentlig handler om: Et omfangsrigt kort med over 200 vine, udelukkende egen import af europæiske flasker, som derfor ikke forhandles ret mange andre steder. Enkelte afstikkere til USA, Australien og Sydafrika. Til vinene serveres små og større anretninger af charcuteri og oste med tapenade og hjemmebagt brød.

Prisniveau

Vincaféen har kostbare kvalitetsvine på hylderne, men også mange i den moderate prisklasse, og alle kan smages på glas. Fra det store kort kan nævnes en Valpolicella Classico Superiore 2015 til 245 kr.; 94 kr. ud af huset. Glasprisen er en fjerdedel af flaskeprisen. Køber man seks flasker af samme vin ud af huset, er der yderligere 10 procent at spare. En stor, blandet tallerken med oste og charcuteri tilbydes til 120 kr.

Stemningen

Vin, mad, kaffe og kultur smelter sammen på Vincaféen, hvor man kan nyde et glas på vej hjem, mødes med venner over tapas en hel aften, eller tage mad og vin med sig. Det venlige og meget vidende personale hygger om gæsterne i det lille lokale. Man servicerer både vinkendere og gæster, der ikke ved meget om emnet, men bare vil nyde et godt glas, god tapas og den intime og afslappede stemning.